Logo 12 Martie 2023 fara spate

Chirurgie cardiovasculară

Programări / Înregistrări

BRS 3

Ambulator

Pentru efectuare consultații în Ambulator, Cardionet International Hospital își rezervă dreptul de a alege unde se va efectua consultația fizică, la una din unitățile colaboratoare, menționate aici.

Pentru Investigațiile în Ambulator efectuate de prof. dr. Zoltan Galajda prin colaborare cu  Centrul Medical Elisa Med Alba Iulia,  Contactele și programările  la această unitate,  sunt realizate și mediate de personalul Cardionet International Hospital.

Pentru Investigațiile în Ambulator efectuate de prof. dr. Zoltan Galajda prin colaborare cu  Centrul Medical Condor București,  Contactele și programările  la această unitate,  sunt realizate și mediate de personalul Cardionet International Hospital.

Operații

Pentru efectuarea intervențiilor chirurgicale Cardionet International Hospital își rezervă dreptul de a alege unde se va efectua operația, la una din unitățile colaboratoare, menționate aici.

Pentru Investigațiile și/sau Intervențiile de chirurgie cardiacă și vasculară efectuate de prof. dr. Zoltan Galajda prin colaborare cu Clinica VenArt,  Contactele, programările pentru investigați sau intervenții,  la această unitate,  sunt realizate și mediate de personalul Cardionet International Hospital.