Servicii chirurgicale complexe

Logo 12 Martie 2023 fara spate

Chirurgie cardiovasculară

Servicii chirurgicale complexe Operații de chirurgie cardiacă minim invazive Operații pe cord deschis și vascular Operații pe cord bătând off-pump Reconstrucție și plastie a valvei Rezolvarea cazuri dificile de chirurgie cardiacă, cu risc operator mare

Servicii chirurgicale complexe

  • Operații de chirurgie cardiacă minim invazive
  • Operații pe cord deschis și vascular
  • Operații pe cord bătând off-pump
  • Reconstrucție și plastie a valvei
  • Rezolvarea cazuri dificile de chirurgie cardiacă, cu risc operator mare
  • Operații de chirugie vasculară și endovasculară minim invazive

Operațiile coronariene efectuate pe cord bătând și intervențiile chirurgicale de reconstrucție și plastie a valvei mitrale sunt domenii in care echipa Cardionet International Hospital s-a evidențiat prin activitate și rezultate deosebite.

Intervenții chirurgicale in specialitățile de chirurgie cardiacă și vasculară  folosind după necesitățile cazului respectiv tehnici chirurgicale tradiționale sau tehnici de avangarda mini-invazive.

Servicii chirurgicale complexe Operații de chirurgie cardiacă minim invazive Operații pe cord deschis și vascular Operații pe cord bătând off-pump Reconstrucție și plastie a valvei Rezolvarea cazuri dificile de chirurgie cardiacă, cu risc operator mareProf. Dr. Zoltan Galajda este un renumit chirurg în domeniul chirurgiei cardiovasculare, cu foarte multe reușite în cariera sa profesională și un palmares operator deosebit atât ca număr, cât și ca și grad de dificultate a cazurilor operate.

Prof. Dr. Zoltan Galajda deține multiple superspecializări și competențe din domeniul chirurgiei cardiovasculare obținute la Paris, Tel Aviv și Budapesta. În decursul anilor a condus mai multe echipe de chirurgie cardiovasculară atât în România cât și în străinătate în spitale de stat și centre private.

Realizări

Peste 4000 de operații pe cord deschis efectuate;
Experiență în tehnica de revascularizare miocardică “off pump” (pe cord batand);
Experiență în tehnici de plastie a valvei mitrale;
Prima operație publicată pentru disecție de aortă cu canularea arterei brahiale;
Prima publicație a tehnicii de recoltare a grefonului radial prin procedeu miniminvaziv fără endoscop;
Brevet de invenție al unui dispozitiv de fixare a cordului în operațiile “off pump” ;
A inițiat înființarea compartimentelor de chirurgie cardiacă de la Satu-Mare (prima operație pe cord deschis 02.12.2012, instituție de stat) și Arad (prima operație pe cord deschis 21.10.2012, instituție privată);
A format personalul pentru specialitatea de chirurgie cardiovasculară în ambele compartimente mai înainte amintite;
Membru al Școlii Doctorale și dreptul de conducere de doctorat, Universitatea Debrecen, Ungaria.

Consultații interdisciplinare

Pentru efectuare consultații interdisciplinareCardionet International Hospital își rezervă dreptul de a alege unde se va efectua consultația fizică, la una din unitățile colaboratoare.

Pentru consultații interdisciplinare efectuate de prof. dr. Zoltan Galajda prin colaborare cu  unitățile medicale partenere, contactele și programările  sunt realizate și mediate de Cardionet International Hospital.

Operații

Pentru efectuarea intervențiilor chirurgicale Cardionet International Hospital își rezervă dreptul de a alege unde se va efectua operația, la una din unitățile colaboratoare, menționate aici.

Pentru Investigațiile și/sau Intervențiile de chirurgie cardiacă și vasculară efectuate de prof. dr. Zoltan Galajda prin colaborare cu Clinica VenArt,  Contactele, programările pentru investigați sau intervenții,  la această unitate,  sunt realizate și mediate de personalul Cardionet International Hospital.