Colaborare cu Centrul Medical Condor

Zoltan BV e1679935822359

Parteneriatul dintre Centrul Medical Condor si Cardionet International Hospital se bazează pe o complementaritate ideală în ceea ce privește asigurarea serviciilor medicale de diagnostic in domeniul chirurgiei cardiovasculare.

Centrul Medical Condor dispune de toate posibilitățile imagistice indispensabile acestui deziderat. Personal sunt convins ca in viitorul apropiat diagnosticul in această specialitate se va face in exclusivitate non-invaziv prin investigații ecografice, RMN, CT sau de radiografie, iar tratamentul va fi minim-invaziv (sau de ce nu intr-o zi non-invaziv) prin intervenții chirurgicale ce utilizează abord intervențional, endoscopic sau ambele (așa-numitele operații hibride) .

Încă de la revenirea mea in Romania sunt preocupat de eficientizarea activității in acest domeniu cu reducerea la minim a procedurilor administrative utilizând digitalizarea si tehnica informatica ce ne sta azi la dispoziție.

Așa cum intr-o țară justiția trebuie sa fie imparțială, un centru de diagnostic modern trebuie sa ofere pacientului in mod imparțial cea mai buna instituție de  tratament care dispune de infrastructura necesara unui maximum de confort si siguranța pentru pacient. Iată avantajul unui centru de investigații echidistant față de instituțiile de tratament având ca principal observator al calității aceeași echipa chirurgicală.

Prin laboratoarele si cabinetele sale de imagistica precum si echipa prin chirurgicala Cardionet, Centrul Medical Condor  asigura servicii de investigații cardiovasculare, pregătire preoperatorie sau monitorizare postoperatorie de cea mai înaltă calitate.

Nu trebuie să uităm condițiile optime pe care le oferă acest centru specialității de oncologie atât prin diagnostic cât și prin tratamentul acordat cu participarea unor medici cu mare experiență, recunoscuți atât în țară cât și în străinătate. Tumorile cardiovasculare cu toate că sunt mai rare ca și pondere, necesită o rezolvare complexă cu participare interdisciplinară.

Dr. Zoltan Galajda
Profesor Universitar

Servicii medicale 

  • Consultații fizice – Ambulator