Debrecen – Înregistrare operații

Servicii Operații 

  • Chirurgie cardiacă

 

Pentru  Intervențiile de chirurgie cardiacă  efectuate de prof. dr. Zoltan Galajda în DebrecenContactele, programările pentru investigați sau intervenții,  la această unitate,  sunt realizate și mediate de personalul Cardionet International Hospital.

th e1687483194779

Prof. Dr. Zoltan Galajda

Cu o experiență de peste 25 de ani în domeniul chirurgiei vasculare și cardiovasculare și peste patru mii de intervenții complexe, atât clasice, cât și minim invazive, Zoltan Galajda, este Profesor Universitar la Universitatea din Debrecen și Universitatea de Vest “Vasile Goldiș” din Arad, Doctor în Științe Medicale și Medic Primar Chirurgie Cardiovasculară.

Chirurgie cardiacă

Dublu / triplu by pass coronarian pe cord bătând („off pump”)
în anestezie generală

Note:

  1. Prețul  reprezintă suma datorată pentru prestarea intervenției chirurgicale
  2. Serviciile care nu sunt înglobate în prețul exprimat mai sus: protocol pre-operator, servicii speciale de laborator, medicamente și materiale specifice, transfuzii de sânge în funcție de evoluția pacientului, consult interdisciplinar, nopți de cazare vor fi facturate Pacientului de către unitatea spitalicească.
  3. Prețurile în lei pot să sufere modificări funcție de cursul leu/euro
  4. La finalizarea Înregistrării unei operații, primiți pe email factura , în lei, emisă automat

Pașii pentru înregistrare operații

  • Precizați tipul operației;
  • În calendar alegeți ziua   pentru înregistrare, conform datelor primite de la medic;
  • Înregistrați datele dumneavoastră;
  • La finalizare veți primi un email cu detaliile înregistrării, precum și factura in lei, emisă pe numele dumneavoastră;
  • Pentru efectuarea plății prin transfer bancar (dacă este cazul), utilizați contul precizat  în partea de jos a site-ului. Contul este trecut și in pagina CONTACT din acest site.

Pentru trimiterea documentelor  solicitate de medic (dacă este cazul), după finalizarea înregistrării, vă rugăm accesați pagina Încărcare documente.

Înregistrare operații Chirurgie cardiacă

Încărcare...