Logo 12 Martie 2023 fara spate

Servicii digitale

Picture1
Monitorizare 1

Virtual Cardionet Hospital

Pentru că dorim să oferim pacienților noștri servicii medicale de cea mai înaltă calitate, în prezent suntem într-un proces amplu de digitalizare și informatizare  care are ca scop principal: accesarea, într-un mod cât mai facil, a serviciile noastre și rezolvarea chirurgicală, în cel mai scurt timp posibil.

Astfel, cu Virtual Cardionet favorizează rezolvarea on line a:  procedurilor administrative (trimitere de documente medicale, programări, precum și alte aspecte administrative), contactului facil cu pacientul, urmărirea sa post-operatorie, accesul pacientului la facilitățile oferite de Cardionet International Hospital.

Implementarea conceptului de Virtual Cardionet  este fezabilă luând în considerație și faptul că o mare parte din populație, azi, are acces la Internet, computer si diverse dispozitive mobile, cu ajutorul cărora poate beneficia de  Asistența medicală virtuală, precum și:

  •    Comoditate sporită. În loc să fie nevoiți să călătorească la un control medical, oamenii din zonele îndepărtate pot accesa cu ușurință aceste servicii de la distanță
  •   Accesibilitate îmbunătățită. A avea servicii de asistență medicală atât de accesibile oferă potențiala promisiune de a încuraja oamenii să își răspundă nevoilor de sănătate într-un mod mai oportun și mai frecvent.
  •    Costuri financiare mai mici. uneori chiar și jumătate din costul unei întâlniri tradiționale în persoană.

Dacă apelați la noi, partea administrativă in procesul Dumneavoastră  de vindecare este mult simplificată prin implementarea tehnicilor informatice și de telemedicină contemporane.  Aceasta parte reprezintă “Virtual Cardionet” pe care puteți să îl accesați.

A fost conceput pentru a putea fi utilizat simplu chiar și de generația mai in vârstă.

ASISTENȚĂ MEDICALĂ ON-LINE 

Cardionet Internațional Hospital vă poate oferi servicii de asistență   medicală  “on-line” , pe platforma Virtual Cardionet, astfel:

  • aveți acces la specialiști în orice moment, fără nicio perioadă de așteptare;
  • obțineți sfaturi cu privire la alegerea unui specialist în funcție de boala sau starea dumneavoastră;
  • beneficiați de sfaturi înainte de a efectua un consult fizic;
  • obțineți informații cu privire la gravitatea bolii sau a stării dumneavoastră;
  • puteți obține  o a doua părere privind un diagnostic furnizat de medicul dumneavoastră de îngrijire primar:
  • beneficiați de  monitorizare medicală regulată.

TELEMONITORIZARE

Cardionet International Hospital vă pune la dispoziție serviciul de monitorizare la domiciliu, având ca suport platforma Virtual Cardionet.
Serviciul permite pacienților să fie monitorizați la domiciliul lor folosind dispozitive dedicate care colectează date privind semnele vitale – tensiune arterială, puls, saturație oxigen, ritm respirator, temperatura corpului, precum și determinarea EKG, precum și organizarea accesului la aceste date ale specialiștilor pentru stabilirea situației pacientului.

La Cardionet International Hospital puteți beneficia de servicii pentru un eveniment unic (de exemplu postoperator), sau prin abonament pentru o supraveghere repetitivă.

Acces Portal pe platforma Virtual Cardionet, pentru medici și pacienți