Debrecen – Servicii Cardionet International Hospital
Cu toate că mă consider elev al Școlii din Targu Mures cu o valoroasă Școala de Chirurgie Cardiovasculară reprezentată prin școala Profesorului Radu Deac, in anul 1990 am ales Chirurgia Cardiacă din Debrecen deoarece am putut să mă formez deodată in trei specialități : chirurgie generală, chirurgie toracică și chirurgie cardiacă.
După specializarea mea in chirurgie cardiacă congenitală din Franța, unde am fost asistentul Profesorului Pascal Vouhé, m-am întors in Debrecen unde mi-am petrecut aproape întreaga mea viață profesională.
Fostul meu dascăl din Debrecen, Profesorul Árpád Péterffy a fost elevul marelui Profesor Viking Bjork, unul din titanii chirurgiei cardiace mondiale care și-a pus amprenta pe întreaga activitate a echipei.
Am fost printre cei care au contribuit la fondarea serviciului privat REOF în cadrul Universității din Debrecen. Mai târziu, împreună cu bunul meu prieten și om de afaceri Boros József am înfiinţat o activitate medicală într-un mediu wellness de lux în care atât pacienții cât și aparținătorii acestora pot beneficia de o excelentă vindecare, recuperare și odihnă într-o ambianță de vis.
In spatele acestei instituții private, din punct de vedere profesional stă Clinica Augusta unde mi-am petrecut mai mult de 30 de ani din viața mea profesională.
Actualmente Centrul Cardiovascular al Clinicii Augusta este condus de Profesorul Zoltán Csanády, iar în cadrul acestuia Secția de Chirurgie Cardiacă de fostul meu coleg, Profesorul Tamás Szerafin.
Dr. Zoltan Galajda
Profesor Universitar
Conceptul Cardionet International Hospital cuprinde noțiunea de “spital virtual” – platforma Virtual Cardionet, deoarece multe dintre serviciile unui spital pot fi digitalizate, datorită dezvoltării tehnologiilor informatice și de comunicații – TIC. Spitalul virtual pe care-l veți accesa dumneavoastră are în “spate” un spital real – în cazul nostru Borostyán Med Hotel în Debrecen, Ungaria și mai multe spitale “sateliți” colaboratori din România, Germania, Franța și Elveția care vor fi conectate “în rețea”. De aici denumirea de Cardionet și International Hospital.