Despre noi

Zoltan BV e1679935822359In era digitalizării și a informaticii a scrie pe site “despre noi” un text  este inoportun deoarece azi utilizatorul are la dispoziție nenumărate rețele de socializare de unde poate afla și bune și rele, și adevăruri și neadevăruri.

În aceste condiții pentru noi contează doar sănătatea  pacienților noștri, precum și mulțumirea lor  exprimată verbal sau in scris.

Conceptul Cardionet International Hospital are la bază Cardionet Surgery SRL deoarece anii petrecuți in chirurgia cardiovasculară mi-au demonstrat că reușita in această profesie, mai ales in cazurile dificile, este echipa cu care lucrezi. Chirurgia cardiovasculara este o muncă in echipă, meritele sunt ale echipei.

Dacă apelați la noi, partea administrativă in procesul Dumneavoastră  de vindecare este mult simplificată prin implementarea tehnicilor informatice și de telemedicină contemporane. Aceasta parte reprezintă “Virtual Cardionet” pe care puteți să îl accesați . A fost conceput pentru a putea fi utilizat simplu chiar și de generația mai in vârstă.

Bine ați venit la  Cardionet International Hospital!

Zoltán Galajda MD, PhD, Habil.
Central Military Hospital Bucharest
General Director of Cardionet Hospital
University Professor of Debrecen University Hungary and Western University of Arad, Roumania
Mobile: +40 (755)972042
Mail: zgalajda@gmail.com

Pentru a accesa Curriculum Vitae al Dr. Zoltan Galajda faceti click aici  CV Zoltan Galajda

 Activitatea în 2024: chirurgie cardiovasculară, monitorizare cardiovasculară la distanță și activitate didactică