Politica livrare servicii

Serviciile sunt oferite la una din locațiile prezentate pe site-ul cardionet-hospital.ro:

·       Operații de chirurgie cardiacă minim invazive

·       Operații pe cord deschis și vascular

·       Operații pe cord bătând off-pump

·       Reconstrucție și plastie a valvei

·       Operații dificile de chirurgie generală/oncologică, care necesită echipe multidisciplinare

·       Consultații fizice sau online de chirurgie cardiacă sau vasculară

·       Consulturi multidisciplinare – chirurgie cardiacă + cardiologie (Ecografie, EKG, coronagrafie, test de efort, Holter de ritm și tensiune, Evaluarea aritmologică, Cardio RMN, Scintigrafie miogardică, Echocardiografie esofagiană).

·       Monitorizare postoperatorie a funcțiilor vitale,

Pentru fiecare serviciu conform programului  din  pagina  dedicată pentru Clinică sunt informații privind  modalitatea de programare.

·        On-line pentru

o   servicii de telemedicină

§  Teleconsultație – la cererea pacienților data și ora fiind stabilite împreună cu solicitantul și in funcție să de orarul medicului specialist.

§  Telemonitorizare – colectare de date vitale, la sediul pacientului, utilizând dispozitive medicale dedicate, pentru urmărire post-operatorie.  Modalitatea de lucru se stabilește cu solicitantul pentru precizarea parametrilor monitorizați și frecvența transmiterii datelor, în funcție de afecțiune și de recomandarea medicului curant. In caz de situații critice se stabilește o modalitate de intervenție la sediul pacientului.

Echipa Cardionet International Hospital 

Programul general de lucru:

Luni 8.00 – 16.00
Marți 8.00 – 16.00
Miercuri 8.00 – 16.00
Joi 8.00 – 16.00
Vineri 8.00 – 16.00

Politica de anulare

Pacienții pot renunța la solicitarea serviciilor printr-un anunț prin pagina de contact, cu minim 12ore înainte de ora programării acceptate inițial, pentru o anumită data.

În cazul în care pacientul dorește să anuleze programarea Consultul on-line trebuie să anunțe acest fapt cu minim 24ore înainte de ora la care a fost stabilită desfășurarea  această Consultul on-line

Contravaloarea plătită pentru Consultul on-line solicitat se va returna integral minus comisioanele percepute de bănci pentru tranzacție

Sub limita de 3 ore se va reține o penalizare în valoare de 25% din costul  consultației plătită.  Restul se va returna integral minus comisioanele percepute de bănci pentru tranzacție

Echipa Cardionet International Hospital