Debrecen – Servicii Cardionet International Hospital

Debrecen scaled

Debrecen. Med Hotel, cardiovasculare

Cu toate că mă consider elev al Școlii din Targu Mures cu o valoroasă Școala de Chirurgie Cardiovasculară reprezentată prin școala Profesorului Radu Deac, in anul 1990 am ales Chirurgia Cardiacă din Debrecen deoarece am putut să mă formez deodată in trei specialități : chirurgie generală, chirurgie toracică și chirurgie cardiacă.

După specializarea mea in chirurgie cardiacă congenitală din Franța, unde am fost asistentul Profesorului Pascal Vouhé, m-am întors in Debrecen unde mi-am petrecut aproape întreaga mea viață profesională.

Fostul meu dascăl din Debrecen, Profesorul Árpád Péterffy a fost elevul marelui Profesor Viking Bjork, unul din titanii chirurgiei cardiace mondiale care și-a pus amprenta pe întreaga activitate a echipei.

Am fost printre cei care au contribuit la fondarea serviciului privat REOF în cadrul Universității din Debrecen. Mai târziu, împreună cu bunul meu prieten și om de afaceri Boros József am înfiinţat o activitate medicală într-un mediu wellness de lux în care atât pacienții cât și aparținătorii acestora pot beneficia de o excelentă vindecare, recuperare și odihnă într-o ambianță de vis.

In spatele acestei instituții private, din punct de vedere profesional stă Clinica Augusta unde mi-am petrecut mai mult de 30 de ani din viața mea profesională.

Actualmente Centrul Cardiovascular al Clinicii Augusta este condus de Profesorul Zoltán Csanády, iar în cadrul acestuia Secția de Chirurgie Cardiacă de fostul meu coleg, Profesorul Tamás Szerafin.

Dr. Zoltan Galajda
Profesor Universitar

 

Conceptul Cardionet International Hospital  cuprinde  noțiunea de “spital virtual” – platforma Virtual Cardionet, deoarece multe dintre serviciile unui spital pot fi digitalizate, datorită dezvoltării tehnologiilor informatice și de comunicații – TIC.  Spitalul virtual pe care-l veți accesa dumneavoastră are în “spate” un spital real – în cazul nostru Borostyán Med Hotel în Debrecen, Ungaria și mai multe spitale “sateliți” colaboratori din România, Germania, Franța și Elveția care vor fi conectate “în rețea”.  De aici denumirea de Cardionet și International Hospital.

 

Facilitățile oferite de Borostyán Med Hotel – Debrecen 
Dr. Zoltan Galajda

Colaborare cu Centrul Medical Condor

Zoltan BV e1679935822359

Parteneriatul dintre Centrul Medical Condor si Cardionet International Hospital se bazează pe o complementaritate ideală în ceea ce privește asigurarea serviciilor medicale de diagnostic in domeniul chirurgiei cardiovasculare.

Centrul Medical Condor dispune de toate posibilitățile imagistice indispensabile acestui deziderat. Personal sunt convins ca in viitorul apropiat diagnosticul in această specialitate se va face in exclusivitate non-invaziv prin investigații ecografice, RMN, CT sau de radiografie, iar tratamentul va fi minim-invaziv (sau de ce nu intr-o zi non-invaziv) prin intervenții chirurgicale ce utilizează abord intervențional, endoscopic sau ambele (așa-numitele operații hibride) .

Încă de la revenirea mea in Romania sunt preocupat de eficientizarea activității in acest domeniu cu reducerea la minim a procedurilor administrative utilizând digitalizarea si tehnica informatica ce ne sta azi la dispoziție.

Așa cum intr-o țară justiția trebuie sa fie imparțială, un centru de diagnostic modern trebuie sa ofere pacientului in mod imparțial cea mai buna instituție de  tratament care dispune de infrastructura necesara unui maximum de confort si siguranța pentru pacient. Iată avantajul unui centru de investigații echidistant față de instituțiile de tratament având ca principal observator al calității aceeași echipa chirurgicală.

Prin laboratoarele si cabinetele sale de imagistica precum si echipa prin chirurgicala Cardionet, Centrul Medical Condor  asigura servicii de investigații cardiovasculare, pregătire preoperatorie sau monitorizare postoperatorie de cea mai înaltă calitate.

Nu trebuie să uităm condițiile optime pe care le oferă acest centru specialității de oncologie atât prin diagnostic cât și prin tratamentul acordat cu participarea unor medici cu mare experiență, recunoscuți atât în țară cât și în străinătate. Tumorile cardiovasculare cu toate că sunt mai rare ca și pondere, necesită o rezolvare complexă cu participare interdisciplinară.

Dr. Zoltan Galajda
Profesor Universitar

 

Servicii medicale 

  • Consultații fizice – Ambulator

 Vezi Tarife și Programări Ambulator AICI

 

sau

Înapoi Pagina Despre noi

 

 

 

Colaborare cu clinica VenArt

Zoltan BV e1679935822359

 

Colaborarea cu Clinica VenArt se realizează în domeniul chirurgiei vasculare pentru  tratarea bolilor vasculare: artere, vene și sistemul limfatic.

In domeniul tratamentului chirurgical al bolii varicoase, cu tehnologia ce ne stă azi la dispoziție, această patologie se tratează exclusiv prin prevenție și prin procedura minim invazivă.

Profesorul René Milleret este o somitate în acest domeniu, iar Cardionet International Hospital își încredințează pacienții Profesorului René Milleret în cadrul unei colaborări de excelență.

 Dr. Zoltan Galajda
Profesor Universitar

 

Servicii medicale 

  • chirurgie vasculară

 Vezi Tarife și Înregistrare operații AICI