Dr.prof. Zoltan Galajda

O carieră dedicată dezvoltării chirurgiei cardiovasculare

Operații de chirurgie cardiacă minim invazive Operații pe cord deschis și vascular Operații pe cord bătând off-pump Reconstrucție și plastie a valvei Rezolvarea cazuri dificile de chirurgie cardiacă, cu risc operator mare Consultații de specialitate  domeniul cardiovascular Telemedicină: consultații online, monitorizare intensivă la domiciliuProf. Dr. Zoltan Galajda este un renumit chirurg în domeniul chirurgiei cardiovasculare, cu foarte multe reușite în cariera sa profesională și un palmares operator deosebit atât ca număr, cât și ca și grad de dificultate a cazurilor operate.

Prof. Dr. Zoltan Galajda deține multiple superspecializări și competențe din domeniul chirurgiei cardiovasculare obținute la Paris, Tel Aviv și Budapesta. În decursul anilor a condus mai multe echipe de chirurgie cardiovasculară atât în România cât și în străinătate în spitale de stat și centre private.

 

 

Realizări profesionale
Experiență în tehnica de revascularizare miocardică “off pump” (pe cord batand);
Peste 2000 de operații pe cord deschis efectuate;
Experiență în tehnici de plastie a valvei mitrale;
Prima operație publicată pentru disecție de aortă cu canularea arterei brahiale;
Prima publicație a tehnicii de recoltare a grefonului radial prin procedeu miniminvaziv fără endoscop;
Brevet de invenție al unui dispozitiv de fixare a cordului în operațiile “off pump” (nr. P0500192/2005, Budapesta, Ungaria);
A inițiat înființarea compartimentelor de chirurgie cardiaca de la Satu-Mare (prima operație pe cord deschis 02.12.2012, instituție de stat) și Arad (prima operație pe cord deschis 21.10.2012, instituție privată).
A format personalul pentru specialitatea de chirurgie cardiovasculară în ambele compartimente mai înainte amintite;
Membru al Școlii Doctorale și dreptul de conducere de doctorat, Universitatea Debrecen, Ungaria.

 

Pentru a accesa Curriculum Vitae complet  al Dr. Zoltan Galajda faceti click aici  CV Zoltan Galajda